fredag 24. august 2012

Trening i søk....

I kveld har vi hatt trening i heimen:) fokuset var å søke etter godbiter. Jeg la ut biter rundt om på kjøkkenet mens Nala måtte sitte pent å vente på signal til å søke. Etter 3 prøverunder forstod hun ordet "søk" og snuste seg fram til godisen:) kjempegøy å se hvor fort hun lærer for tiden!! Kan nesten ikke vente til vi skal på valpekurs og lære enda mer....

søndag 19. august 2012

Nala, 6 mnd

Nala er nå hvert øyeblikk 6 mnd gammel:)
Hun er ei livlig, men veldig grei jente som elsker å gå turer. Faktisk er det sånn nå at hun reagerer når vi tar på oss joggeskoene- hun vet at det da er tur på gang!!
Den beste runden hun vet om er Heirevann rundt:)
Her kjenner hun seg igjen og vet nøyaktig hvor det er lurt å gå, med kjente lukter og gode badepytter:)
Vi har vært heldige å få plass på valpekurs også, og det starter opp i september. Her skal vi være sammen med Elin og hennes valp Chloe. Spenningen er stor knyttet til dette, kanskje særlig for mor! Nala trenger fortsatt mye trening i sosialisering, særlig blant andre hunder. Dette er nemlig veldig skummelt enda! Men- det går framover, og som vi alle vet og har erfart - øvelse gjør mester:)
Vi trener mye på innkalling og apport for tiden. Dette er veldig gøy, og menge godbiter må til for å få det ønskede resultat. Vi har også måttet klippe luggen! Den var så lang at Nala ikke så pinnen vi kastet!
I morgen er det skolestart og da blir det hundregården med tilhørende hus som blir oppholdsplassen for Nala. Skal bli spennende å se hvordan dagene blir.

So long.....